Zakelijk ontwerp

sooph uitgelicht weldam

Weldam autobedrijf

Autobedrijf Weldam ging verhuizen naar een nieuwe locatie in Wierden. Een locatie met veel potentie maar nog erg weinig sfeer.

Bekijk »
Beauty boutique Hengelo interieur sooph

Beauty boutique

Michelle van der Deen is de eigenaresse van beauty boutique Hengelo. Het voormalige Basic beauty. Tot voor kort werkte zij

Bekijk »

Qua koken Oldenzaal

Het weekend beginnen met een etentje bij het vernieuwde QuaKoken restaurant! Vorige week is het nieuwe interieur feestelijk geopend met

Bekijk »
roz sooph interieur

ROZ groep

ROZ groep, partner in ondernemen, heeft een pand aan de Enschedesestraat in Hengelo H164. Dit pand was wel toe aan

Bekijk »
stratech overzicht software kantoor kantine

Interne verbouwing kantine

Voor het bedrijf Stratech software solutions te Enschede zijn wij een jaar geleden een ontwerptraject gestart waarbij we alle medewerkers van het bedrijf hebben betrokken

Bekijk »

Is uw bedrijf toe aan een make-over of start u een nieuw bedrijf? Sooph interieurarchitectuur weet hoe u uw plannen waar kunt maken en wat daar allemaal bij komt kijken. Of het nu gaat om een efficiëntere indeling van een kantoor, betere verlichting op een tentoonstelling of een boerenschuur die moet worden omgetoverd tot een hip restaurant. Wij adviseren u graag!

Sooph Interieurarchitectuur begeleid u van ontwerp tot uitvoering. Wij maken samen met u een passend ontwerp naar uw budget en wensen. Hier zoeken wij diverse geschikte partijen bij en vragen offertes aan ter vergelijk. U stelt uw eigen team van vakmensen samen en hebt een duidelijk overzicht van de kosten en planning. Wij kunnen uw verbouwing begeleiden zodat alles wordt uitgevoerd volgens ontwerp en er extra kosten bij komen.

Werkwijze

Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en toiletruimtes.

Wij begeleiden uw verbouwing en zorgen er voor dat alles naar ontwerp wordt uitgevoerd. Wij letten op detail en afwerking. Planning en budget worden goed bewaakt. Wij nemen uw zorgen uit handen en houden het overzicht.

Maar ook ontwerpen wij maatwerk interieurs, bijvoorbeeld presentatiekasten, balies, keukens of badkamermeubels. Maar ook stellen wij lichtplannen op. Daarin adviseren wij u over de plek van de lampen, de hoeveelheid en de type armaturen. Met een goed verlichtingsplan krijgt uw interieur de juiste sfeer.

Wij vertalen uw wensen naar een maatwerk interieurplan en visualiseren dit doormiddel van sfeerbeelden, aanzicht tekeningen en 3D’s. Wij adviseren u op het gebied van materiaalkeuze en zoeken geschikte partijen om de plannen voor u uit te voeren. Lees meer…

Een eerste kennismakingsgesprek bij u op kantoor is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Heeft u een plattegrond van uw bedrijf bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken?