Contact

Vrijblijvend kennismaken? Ontvang een gratis offerte

Wij zijn op zoek naar mensen die niet meer tevreden zijn over hun huis en daar iets aan willen veranderen maar niet precies weten wat en hoe. Ieder mens veranderd door zijn leven heen, je krijgt kinderen, ander werk, je smaak veranderd, levensstijl. Wij maken een ontwerp dat zich aanpast aan uw huidige situatie. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar de wensen en eisen van mensen en maak deze vervolgens inzichtelijk. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die past bij uw budget. Dat zou een nieuwbouw woning kunnen zijn, een stuk aanbouwen of alleen een interne verbouwing? En misschien kunnen we zelfs met wat kleine aanpassingen al veel bereiken. Wij maken een overzichtelijk ontwerp en plan van aanpak voor een eventuele verbouwing. Dit bespaart u tijd, geld en zorgen, en levert u een huis op dat weer bij u past.

In een vrijblijvend gesprek kunnen we kennismaken en samen bespreken wat jullie nieuwbouw of verbouwingsplannen zijn. Aan de hand van referentieprojecten laat ik zien wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. Samen bespreken we jullie wensen en wat jullie van Sooph mogen verwachtten.

Vul het onderstaande formulier in en ik zal u een mail sturen met mogelijke data om samen koffie te drinken. Heeft u een bouwtekening of Funda plattegrond? Houd die dan bij de hand tijdens ons gesprek dat praat makkelijker. Hopelijk tot snel.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik heb interesse in een
Ik heb plannen voor

Sooph is

Sophie Hilgerink (1988) interieurarchitect, afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle (2010). Bedenkt slimme oplossingen voor binnen en buitenruimtes. Ontwerpt niet naar eigen smaak maar luistert naar de wensen en eisen van de klant en puzzelt  vervolgens met eindeloos geduld tot het ontwerp helemaal bij ze past. Daarnaast geeft Sooph Interieurarchitectuur onafhankelijke en deskundige adviezen voor woon- en werkomgevingen. Er kan voor iedere wens en met ieder budget een fasepakket worden samengesteld.

Tevens zijn wij aangesloten bij het Bouw Collectief Twente. Dit ijzersterke collectief is uw professionele partner bij al uw bouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om een complete verbouwing of een kleinere klus. Bouw Collectief Twente biedt u altijd een maatwerkoplossing. Van ontwerp tot uitvoering. Voor interieur en exterieur. De professionals van Bouw Collectief Twente werken al jarenlang samen. Dat betekent teamwork met korte lijnen en flexibiliteit. Uw voordeel: vakmensen die letterlijk op elkaar kunnen bouwen.

Sooph Interieurarchitectuur
info@soophinterieur.nl
Tel: 0613860830
info@soophinterieur.nl

Hengelo (o)
KVK 60906901
BTW NL001562365B05

Bureau architectenregister titelbescherming: 4.100715.002
NL22 INGB 0006 5318 95 t.a.v. Sooph Interieurarchitectuur