Contact

Bouwkundig ontwerp van het interieur

Een nieuw huis, de plek die graag zo snel mogelijk jullie thuis moet worden. Een nieuw behangetje, een nieuwe badkamer en keuken en klaar? Helaas. In jullie geval moet er wel wat meer gebeuren. Hoe begin je en wat is eigenlijk het plan? Moeten er muren uit, ruimtes vergroot, kamers samengevoegd of toch een stuk aangebouwd?

Een complexe woning die een grondige metamorfose ondergaat, daar komt zoveel bij kijken dat je al snel geen overzicht meer hebt. Sooph begeleidt jullie daarbij en laat jullie stap voor stap tot een prachtig eindresultaat komen.

Met meerdere schetsen laat Sooph eerst zien welke verbouwingsmogelijkheden er zijn. Hebben jullie eenmaal gekozen voor een bouwkundig ontwerp, dan volgt een leesbare plattegrond voor de aannemer en onderaannemer; zo verloopt de uitvoering ook volgens plan. 

Sooph kijkt net even anders naar jullie pand. Met creatieve oplossingen, een goed oog voor detail en door slim om te gaan met de ruimte, maken zij een doordacht plan met een verrassende indeling. Jullie wensen en eisen zijn altijd leidend, zodat het voor jullie straks vanaf dag één aanvoelt als een vertrouwd en comfortabel thuis. Met een op maat ontworpen, samenhangend interieur: jullie woondroom.

Ook je droom laten ontwerpen? De drijvende kracht achter Sooph is Sophie Hilgerink. Neem snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sooph is

Mijn naam is Sophie Hilgerink (1988), in 2010 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle en heb ik de titel interieurarchitect gekregen. Na 3 jaar in dienstverband ben ik in 2014 in het diepe gesprongen en mijn eigen bedrijf gestart!

Probeer het verschil maar eens uit te leggen tussen een interieurarchitect en een interieur -stylist, -ontwerper, -designer, -adviseur etc. Ik heb het op veel manieren geprobeerd; met woorden, beeld en tekst. Maar het kwartje valt altijd als ik zeg:

Ken je dat programma van VT wonen kopen zonder kijken? Met Bob en Roos? “oooooooohhh dus jij bent eigenlijk die Bob!”

Hilarisch als dat gebeurd, de volgende keer het gesprek maar beginnen met die uitleg neem ik me voor. Dus ja, ik ben die Bob en niet die Roos. Ik zou het liefst de hele boel slopen en opnieuw beginnen. Ik zie altijd mogelijkheden en opties voor hoe het beter kan. Ik ben een architect die van binnen naar buiten kijkt. Starten bij het gebruik van het interieur en daarna bekijken hoe de buitenkant daarop aansluit. De kleuren en behangetjes komen later.

Sooph bedenkt slimme oplossingen voor binnen en buitenruimtes. Ik ontwerp niet naar eigen smaak maar luister naar de wensen en eisen van de klant en puzzel vervolgens met eindeloos geduld tot het ontwerp helemaal bij jullie past. Daarnaast geef ik onafhankelijk en deskundig advies voor woon- en werkomgevingen. Er kan voor iedere wens en met ieder budget een fasepakket worden samengesteld.

Tevens ben ik voorzitter van het Bouw Collectief Twente, ‘mijn jongens’ noem ik ze wel eens. Dit ijzersterke TEAM werkt al jarenlang samen, dat betekent teamwork met korte lijnen en flexibiliteit. Uw voordeel: vakmensen die letterlijk op elkaar kunnen bouwen en mannen waar ik voor 100% achter sta.

Sooph Interieurarchitectuur
info@soophinterieur.nl
Tel: 0613860830
info@soophinterieur.nl

Hengelo (o)
KVK 60906901
BTW NL001562365B05

Bureau architectenregister titelbescherming: 4.100715.002
NL22 INGB 0006 5318 95 t.a.v. Sooph Interieurarchitectuur