Verbouwen

Huis gekocht? Het avontuur begint!

Een nieuw huis, de plek die graag zo snel mogelijk jullie thuis moet worden. Een nieuw behangetje, een nieuwe badkamer en keuken en klaar? Helaas. In jullie geval moet er wel wat meer gebeuren. Hoe begin je en wat is eigenlijk het plan? Moeten er muren uit, ruimtes vergroot, kamers samengevoegd of toch een stuk aangebouwd?

Bouwkundig ontwerp van het interieur

Een complexe woning die een grondige metamorfose ondergaat, daar komt zoveel bij kijken dat je al snel geen overzicht meer hebt. Sooph begeleidt jullie daarbij en laat jullie stap voor stap tot een prachtig eindresultaat komen.

Met meerdere schetsen laat Sooph eerst zien welke verbouwingsmogelijkheden er zijn. Hebben jullie eenmaal gekozen voor een bouwkundig ontwerp, dan volgt een leesbare plattegrond voor de aannemer en onderaannemer; zo verloopt de uitvoering ook volgens plan. 

Dromen worden realiteit

Sooph kijkt net even anders naar jullie pand. Met creatieve oplossingen, een goed oog voor detail en door slim om te gaan met de ruimte, maken zij een doordacht plan met een verrassende indeling. Jullie wensen en eisen zijn altijd leidend, zodat het voor jullie straks vanaf dag één aanvoelt als een vertrouwd en comfortabel thuis. Met een op maat ontworpen, samenhangend interieur: jullie woondroom.

Ook je droom laten ontwerpen? De drijvende kracht achter Sooph is Sophie Hilgerink, zij komt graag bij jullie langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel op 0613860830 of mail naar info@soophinterieur.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een interieurarchitect houdt het totale plan in het oog, met respect voor het ontwerp van de architect. Zodat vloeren, vast interieur, maatwerk meubilair en de architectuur helemaal op elkaar aansluiten.”