Menu

(Interne) Verbouwing

Heeft u plannen om te gaan verbouwen en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden van uw woning en maken vervolgens samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Sooph Interieurarchitectuur beschikt over een flinke dosis creativiteit, bouwkundige kennis en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van interieur. Zo weet u zeker dat uw ontwerp tot in de puntjes klopt.

Een interieurarchitect houdt het totale plan in het oog, met respect voor het ontwerp van de architect. Zodat vloeren, vast interieur, maatwerk meubilair en de architectuur helemaal op elkaar aansluiten.

 Sooph Interieurarchitectuur begeleid u van ontwerp tot uitvoering. Wij maken samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Hier zoeken wij diverse geschikte partijen bij en vragen offertes aan ter vergelijk. U stelt uw eigen team van vakmensen samen en hebt een duidelijk overzicht van de kosten en planning. Wij kunnen uw verbouwing begeleiden zodat alles wordt uitgevoerd volgens ontwerp en er geen extra kosten bij komen. 

Bouwkundig interieur

Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en badkamer. Wij begeleiden uw verbouwing en zorgen er voor dat alles naar ontwerp wordt uitgevoerd. Wij letten op detail en afwerking. Planning en budget worden goed bewaakt. Wij nemen uw zorgen uit handen en houden het overzicht.

Maatwerk interieur

Maar ook ontwerpen wij maatwerk interieurs, bijvoorbeeld kasten, keuken of badkamermeubels. Maar ook stellen wij lichtplannen op. Daarin adviseren wij u over de plek van de lampen, de hoeveelheid en de type armaturen. Met een goed verlichtingsplan krijgt uw interieur de juiste sfeer.

Wij vertalen uw wensen naar een maatwerk interieurplan en visualiseren dit doormiddel van sfeerbeelden, aanzicht tekeningen en 3D’s. Wij adviseren u op het gebied van materiaalkeuze en zoeken geschikte partijen om de plannen voor u uit te voeren. Lees meer…

Een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Heeft u een plattegrond van uw woonhuis bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het kennismakingsgesprek.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis offerte