Verbouwen

Heeft u plannen om te gaan verbouwen en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Een interieurarchitect kijkt net even anders, dat is ons vak. Zo kan de interieurarchitect ruimte creëren in kleine ruimtes of juist wat meer warmte en gezelligheid in grote open ruimtes. Door slim en creatief om te gaan met die ruimte. En vaak door dingen te doen waaraan u zelf nooit  had gedacht.
Out of the box denken! Door goed te luisteren naar de klant ontstaat er een interieur dat naast het uiterlijk ook een prettige plek wordt om te leven of te werken. Een plek waar letterlijk en figuurlijk alles op zijn plek valt.


In een vrijblijvend gesprek kunnen we kennismaken en samen bespreken wat jullie verbouwingsplannen zijn. Aan de hand van referentieprojecten laat ik zien wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. Samen bespreken we jullie wensen en wat jullie van Sooph mogen verwachtten.

Na opdracht zal ik meerdere voorstellen maken die we samen bespreken in een vervolg overleg. De beste onderdelen uit deze voorstellen worden samengevoegd tot 1 voorlopig ontwerp. Dit ontwerp kan de basis zijn voor de aannemer om een offerte op te baseren, of een prijsindicatie voor de interieurbouwer of installateur. Wij kennen genoeg partijen om u in contact te brengen met een passende uitvoerende partij. Indien gewenst kunnen we samen met u de offertes vergelijken en de verbouwing begeleiden.

Opbouw ontwerp fases

Een interieurarchitect houdt het totale plan in het oog, met respect voor het ontwerp van de architect. Zodat vloeren, vast interieur, maatwerk meubilair en de architectuur helemaal op elkaar aansluiten.”

Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en badkamer. Wij begeleiden uw verbouwing en zorgen er voor dat alles naar ontwerp wordt uitgevoerd. Wij letten op detail en afwerking. Planning en budget worden goed bewaakt. Wij nemen uw zorgen uit handen en houden het overzicht.

Verschillende fases en pakketten:

  • Ontwerpen in 2D plattegrond
  • Ontwerp uitwerken in een 3D visual
  • Verlichtings- en elektraplannen met armaturen voorstel
  • Maatwerk meubilair ontwerpen
  • Offerte traject interieurbouwers
  • Moodboard

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?