Maatwerk meubel

Een interieur moet persoonlijk en samenhangend zijn.

Op maat gemaakte meubelen zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. In een interieurontwerp op maat proberen wij dit altijd mee te nemen in de nieuwe indeling van uw woonhuis. Maat werk meubelen maken uw interieur tot een samenhangend geheel en zijn onderdeel geworden van het huis. Wij ontwerpen functionele- en decoratieve meubels voor particulieren, bedrijven en instellingen. Een serie kasten in de zelfde stijl of een enkel meubel? Geen klus is te groot of te klein.

Bijvoorbeeld?

  • Maatwerk keuken of bijkeuken? Geen passtukken meer, loze ruimtes of onnodig hoge plinten. Gebruik elke cm2 van uw keuken in een keuken op maat. 
  • Nieuwe badkamer? Geen badkamer is te klein. Juist in een kleine badkamer kan een op maat gemaakt wastafelmeubel u wel de ruimte bieden die u nodig heeft voor handdoeken, shampoo etc. Denk ook eens aan kleine opberg nissen, verlichting en tegelpatronen.
  • Mooie op mata gemaakte suitedeuren met kasten rondom in de stijl van uw huis. Deel u kasten in naar uw wens.
  • Tv-meubel en haard met elkaar combineren? Een praktisch ontworpen tv-meubel dat opbergruimte biedt voor uw apparatuur. Uw houtblokken mooi in het zicht? Een plateau onder uw haard scheelt een hoop rommel.

Hoe werkt dat?

In een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en eisen en de ideeën en sfeerbeelden die u zelf heeft gevonden. Wij ontwerpen dan een maatwerk meubelstuk dat aansluit bij uw ideeën, eisen en budget. Deze uitgewerkte tekening leggen wij aan meerdere interieurbouwers voor ter vergelijk zodat u een reëel idee krijgt van de kosten en de levertijd. U kiest een vakman die het ontwerp mag uitvoeren en mocht u dat willen kunnen wij voor u de uitvoering en plaatsing begeleiden.

Vrijblijvend kennismaken?