Menu

Maatwerk meubilair

Een interieur moet persoonlijk en samenhangend zijn.

Iedere ruimte kan op iedere gewenste manier worden benut. Maar niet ieder gewenst meubel is uit standaardproductie verkrijgbaar. Om een ruimte optimaal te benutten, afgestemd op specifieke gebruikswensen, is vaak maatwerk vereist. Op maat gemaakte meubelen zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. In een interieurontwerp op maat proberen wij dit altijd mee te nemen in de nieuwe indeling van uw woonhuis.

Maatwerk meubelen maken uw interieur tot een samenhangend geheel en zijn onderdeel geworden van het huis. Wij ontwerpen functionele- en decoratieve meubels voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voor exclusief maatwerk meubilair, voor een kantoor-inrichting, voor een nieuw of aangepast winkelinterieur en eventueel al uw overige wensen.

Bijvoorbeeld?

  • Maatwerk keuken of bijkeuken? Geen passtukken meer, loze ruimtes of onnodig hoge plinten. Gebruik elke cm2 van uw keuken in een keuken op maat. 
  • Nieuwe badkamer? Geen badkamer is te klein. Juist in een kleine badkamer kan een op maat gemaakt wastafelmeubel u wel de ruimte bieden die u nodig heeft voor handdoeken, shampoo etc. Denk ook eens aan kleine opberg nissen, verlichting en tegelpatronen.
  • Mooie op maat gemaakte suitedeuren met kasten rondom in de stijl van uw huis. Deel de kasten in naar uw wens.
  • Tv-meubel en haard met elkaar combineren? Een praktisch ontworpen tv-meubel dat opbergruimte biedt voor uw apparatuur. Uw houtblokken mooi in het zicht? Een plateau onder uw haard scheelt een hoop rommel.
  • Zakelijk ontwerp: winkel interieur, balie op maat of kantoor inrichting. 

Woon je niet al te groot en heb je altijd ruimte te kort? kijk dan ook eens naar deze handige maatwerk interieur opberg tips: 6x slim en handig interieur

Hoe werkt dat?

In een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en eisen en de ideeën en sfeerbeelden die u zelf heeft gevonden. Wij ontwerpen dan een maatwerk meubelstuk dat aansluit bij uw ideeën, eisen en budget. Deze uitgewerkte tekening leggen wij aan meerdere interieurbouwers voor ter vergelijk zodat u een reëel idee krijgt van de kosten en de levertijd. U kiest een vakman die het ontwerp mag uitvoeren en mocht u dat willen kunnen wij voor u de uitvoering en plaatsing begeleiden.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@soophinterieurarchitectuur.nl

Ga direct naar het contactformulier

Kastenwand

Boekenkast

Keuken

Badkamer/ toilet meubel

Haard met TV meubel ontwerp

Tafels

Slaapkamer inloopkast

Kantoor  meubilair

Tuinmeubilair

Maatwerk verlichting