Menu

Zakelijk ontwerp

Is uw bedrijf toe aan een make-over of start u een nieuw bedrijf? Sooph interieurarchitectuur weet hoe u uw plannen waar kunt maken en wat daar allemaal bij komt kijken. Of het nu gaat om een efficiëntere indeling van een kantoor, betere verlichting op een tentoonstelling of een boerenschuur die moet worden omgetoverd tot een hip restaurant. Wij adviseren u graag!

“Een interieurarchitect houdt het totale plan in het oog en denkt mee over routing en afwerking. Wij ontwerpen een unieke uitstraling voor uw bedrijf.”

Sooph Interieurarchitectuur begeleid u van ontwerp tot uitvoering. Wij maken samen met u een passend ontwerp naar uw budget en wensen. Hier zoeken wij diverse geschikte partijen bij en vragen offertes aan ter vergelijk. U stelt uw eigen team van vakmensen samen en hebt een duidelijk overzicht van de kosten en planning. Wij kunnen uw verbouwing begeleiden zodat alles wordt uitgevoerd volgens ontwerp en er extra kosten bij komen.

Bouwkundig interieur

Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en toiletruimtes.

Wij begeleiden uw verbouwing en zorgen er voor dat alles naar ontwerp wordt uitgevoerd. Wij letten op detail en afwerking. Planning en budget worden goed bewaakt. Wij nemen uw zorgen uit handen en houden het overzicht.

Maatwerk interieur

Maar ook ontwerpen wij maatwerk interieurs, bijvoorbeeld presentatiekasten, balies, keukens of badkamermeubels. Maar ook stellen wij lichtplannen op. Daarin adviseren wij u over de plek van de lampen, de hoeveelheid en de type armaturen. Met een goed verlichtingsplan krijgt uw interieur de juiste sfeer.

Wij vertalen uw wensen naar een maatwerk interieurplan en visualiseren dit doormiddel van sfeerbeelden, aanzicht tekeningen en 3D’s. Wij adviseren u op het gebied van materiaalkeuze en zoeken geschikte partijen om de plannen voor u uit te voeren. Lees meer…

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis offerte

Een eerste kennismakingsgesprek bij u op kantoor is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Heeft u een plattegrond van uw bedrijf bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het kennismakingsgesprek.

Prijsvraag; Innovation challenge Politie 

Sooph Interieurarchitectuur heeft samen met Anita Haver interieurarchitecte BNI mee gedaan aan de Innovation Challenge van de Politie Nederland. De politie wil via de innovatie challenge in aanraking komen met vernieuwende ideeën, concepten en oplossingen die toepasbaar gemaakt kunnen worden voor de toekomstige politiehuisvestingen van politiebureaus en arrestantencentra.

Op 1 mei 2018 sloot de inzendtermijn met 76 inzendingen. Op 13 juni is bekend gemaakt dat ons concept tot 1 van de 3 winnaars behoort! Lees meer….

*Lees ook: Maatwerk meubilair

*Lees ook: Waarom een interieurarchitect?