Zakelijk ontwerp

Nieuwe zaak? Het avontuur begint!

Een nieuw kantoor of restaurant? Hoe begin je en wat is eigenlijk het plan? Moeten er muren uit, ruimtes vergroot, kamers samengevoegd of toch een stuk aangebouwd? En hoe maak ik een sterk concept en zorg ik dat mijn onderneming eruit springt?

Bouwkundig ontwerp van het interieur

Een complex pand dat een grondige metamorfose ondergaat, daar komt zoveel bij kijken dat je al snel geen overzicht meer hebt. Sooph begeleidt jullie daarbij en laat jullie stap voor stap tot een prachtig eindresultaat komen.

Met meerdere schetsen laat Sooph eerst zien welke verbouwingsmogelijkheden er zijn. Hebben jullie eenmaal gekozen voor een bouwkundig ontwerp, dan volgt een leesbare plattegrond voor de aannemer en onderaannemer; zo verloopt de uitvoering ook volgens plan. 

Sooph kijkt net even anders naar jullie pand. Met creatieve oplossingen, een goed oog voor detail en door slim om te gaan met de ruimte, maken zij een doordacht plan met een verrassende indeling. Jullie wensen en eisen zijn altijd leidend, zodat het voor jullie straks vanaf dag één aanvoelt als een vertrouwd en comfortabel omgeving. Met een op maat ontworpen, samenhangend interieur.

Vrijblijvend kennismaken?