Menu

Interieurontwerp

Op zoek naar een interieur dat bij jou past?

Sluit uw interieur niet helemaal meer aan bij uw wensen en eisen dan adviseren wij u graag! Wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden van uw woning en maken vervolgens samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Sooph Interieurarchitectuur beschikt over een flinke dosis creativiteit, bouwkundige kennis en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van interieur. Zo weet u zeker dat uw ontwerp tot in de puntjes klopt.

Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en badkamer. Maar ook ontwerpen wij maatwerkinterieurs, bijvoorbeeld kasten, keuken of badkamermeubels. Maar ook stellen wij lichtplannen op. Daarin adviseren wij u over de plek van de lampen, de hoeveelheid en de type armaturen. Met een goed verlichtingsplan krijgt uw interieur de juiste sfeer.

  • Interne verbouw oplossingen zoeken om de bestaande ruimte optimaal te benutten
  • Wel of geen nieuwe aanbouw?
  • Badkamer indeling in meerdere variaties bekijken,
  • Keuken indeling in meerdere variaties bekijken,
  • Een sfeer bepalen voor het kleur en materiaalgebruik in vloeren en wanden.
  • Maatwerk meubilair ontwerpen zoals suitedeuren en kasten.
  • Een verlichtings- en elektraplan maken en controleren,
  • Zoeken van de juiste partijen voor de uitvoering en offertetraject.
  • Begeleiding van de verbouwing.

Wilt u ons vertellen hoe uw droomwoning eruit ziet?

Klassiek, modern of juist een mix van stijlen? Voor elke vraag een passende en verrassende oplossing. Maar wat het belangrijkste is: een interieur waarin u zich thuis voelt. Want daar is het allemaal om te doen! Benieuwd naar onze interieurs? Bekijk onze projecten en laat u inspireren! Een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Heeft u een plattegrond van uw woonhuis bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het kennismakingsgesprek.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis offerte

*Lees ook: Waarom zou ik een interieurarchitect vragen?