Menu

Interieurontwerp

Op zoek naar een interieur dat bij jou past?

Sluit uw interieur niet helemaal meer aan bij uw wensen en eisen dan adviseren wij u graag! Wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden van uw woning en maken vervolgens samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Sooph Interieurarchitectuur beschikt over een flinke dosis creativiteit, bouwkundige kennis en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van interieur. Zo weet u zeker dat uw ontwerp tot in de puntjes klopt.

Een interieurarchitect houdt het totale plan in het oog, met respect voor het ontwerp van de architect. Zodat vloeren, vast interieur, maatwerk meubilair en de architectuur helemaal op elkaar aansluiten.

Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en badkamer. Maar ook ontwerpen wij maatwerkinterieurs, bijvoorbeeld kasten, keuken of badkamermeubels. Maar ook stellen wij lichtplannen op. Daarin adviseren wij u over de plek van de lampen, de hoeveelheid en de type armaturen. Met een goed verlichtingsplan krijgt uw interieur de juiste sfeer.

Wilt u ons vertellen hoe uw droomwoning eruit ziet?

Klassiek, modern of juist een mix van stijlen? Voor elke vraag een passende en verrassende oplossing. Maar wat het belangrijkste is: een interieur waarin u zich thuis voelt. Want daar is het allemaal om te doen!Benieuwd naar onze interieurs? Bekijk onze projecten en laat u inspireren!

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis offerte

  • Wij vertalen uw wensen naar een bouwkundig interieurplan of een maatwerk interieurplan.
  • Dit wordt gevisualiseerd doormiddel van sfeerbeelden of 3D’s
  • Wij adviseren u op het gebied van materiaalkeuze
  • Alle plannen worden met u besproken en aangepast tot een passend ontwerp
  • Wij zoeken geschikte partijen om de plannen voor u uit te voeren

Een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Heeft u een plattegrond van uw woonhuis bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het kennismakingsgesprek.

*Lees ook: Waarom zou ik een interieurarchitect vragen?