Menu

Verbouwing restaurant Cherry – Triple B

Restaurant Cherry in Hengelo gaat volledig op de schop. Het oude familie restaurant/snackbar heeft een totale make-over gekregen met een nieuwe naam, nieuwe menukaart, andere doelgroep en latere openingstijden. Met andere woorden: een compleet nieuw restaurant in slechts 2 weken!

“Een nieuwe naam en een nieuw concept:  na 21 jaar gooien Peter en Annemiek Boereboom, de eigenaren van restaurant Cherry Originals & Steaks aan De Telgen, het roer radicaal om.”

Het nieuwe restaurant heeft een stoere uitstraling gekregen die de jongeren meer zal aanspreken. Een industriële look & feel door het gebruik van staal, beton, steigerhout, leer en industriële lampen. In het ontwerp zijn verschillende hoeken ontstaan met elk een ander karakter, zo is er voor iedereen een fijne plek te vinden om te eten; Een podium met lange wandbank, hoge tafels met krukken voor de bierdrinkers, een lange stamtafel voor families, ronde tafels voor kleinere groepen en een lounge achterin. 

De gehele verbouwing heeft slechts 2 weken in beslag genomen. Er is met man en macht aan gewerkt om zo snel mogelijk weer open te kunnen. 

Meer lezen over zakelijke projecten? Klik hier