Menu

Contact

Bij het eerste kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte op maat gratis

Ook tijdens de corona-periode wil ik u graag helpen bij al uw verbouwingsplannen. Omdat we nu even niet persoonlijk kunnen kennismaken heb ik voor u een tijdelijke aanbieding:

Online spreekuur: 60 min advies

Wil je graag zelf aan de slag met aanpassingen aan je woning maar heb je geen flauw idee waar te beginnen en hoe een en ander aan te pakken? Een interieurspreekuur is dan dé oplossing. In een videobespreking van 60 minuten luister ik naar jullie wensen en eisen van geef antwoorden op al jullie vragen over mogelijke verbouwingsplannen of aanpassingen aan het interieur. Ontvang mondeling advies over jouw interieurvraag. Ook krijg je veel ideeën en tips waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt. Een brainstormsessie van 60 minuten kost €195 incl. btw.

Online spreekuur + Ontwerp

Snel inzicht krijgen in de mogelijkheden voor een verbouwing? Boek een online spreekuur en ontvang binnen een week een ontwerp op de mail.

  • In een videobespreking nemen we samen uw wensen en eisen door.
  • Stuur plattegronden, afmetingen en foto’s op.
  • Binnen 5 werkdagen ontvangt u een schets van de nieuwe plattegrond op de mail.
  • Al vanaf €360 incl. btw

Meer informatie?

Graag zou ik met u een afspraak maken om uw woonwensen door te nemen en een ontwerp op maat te creëren. Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend gesprek. Na dat gesprek ontvangt u van mij geheel kosteloos een passende offerte voor een ontwerp op maat. 

Sooph Interieurarchitectuur

Floresstraat 7A Hengelo (o)
info@soophinterieur.nl
06 13 86 08 30         Vertegenwoordigers alleen op afspraak