Menu

Contact

sooph interieurarchitectuur hengelo

Bij het eerste kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte op maat gratis

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraagt u zich af hoe u uw idee kunt realiseren? Of wilt u vast een ontwerper mee laten kijken tijdens het tekenen van uw huis?

Graag zou ik met u een afspraak maken om uw woonwensen door te nemen en een ontwerp op maat te creëren. Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend gesprek. Na dat gesprek ontvangt u van mij geheel kosteloos een passende offerte voor een ontwerp op maat. Heeft u een plattegrond van uw woonhuis bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het kennismakingsgesprek.

Ook tijdens de corona-periode wil ik u graag helpen bij al uw verbouwingsplannen. Als u liever geen persoonlijke afspraak maakt kunnen we ook via Teams of Skype kennismaken. 

Liever direct advies? Boek een interieurspreekuur

Wil je graag zelf aan de slag met aanpassingen aan je woning maar heb je geen flauw idee waar te beginnen en hoe een en ander aan te pakken? Een interieurspreekuur is dan dé oplossing. In een gesprek van 60 minuten luister ik naar jullie wensen en eisen en ontvang je mondeling advies over jouw interieurvraag. Ook krijg je veel ideeën en tips waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt. Een interieurspreekuur van 60 minuten kost €195 incl. btw.

Sooph Interieurarchitectuur

Floresstraat 7A Hengelo (o)
info@soophinterieur.nl
06 13 86 08 30         Vertegenwoordigers alleen op afspraak