Menu

Interne verbouwing kantine

Voor het bedrijf Stratech software solutions te Enschede zijn wij een jaar geleden een ontwerptraject gestart waarbij we alle medewerkers van het bedrijf hebben betrokken bij de uitstraling van de nieuwe bedrijfskantine/restaurant. Door middel van moodboarden zijn we begonnen met 2 ontwerpen die qua uitstraling, materialen, kleuren en meubilair erg verschilden. Daaruit is 1 ontwerp democratisch gekozen en verder uitgewerkt. Doordat iedereen bij het proces is betrokken is er een echte huiselijke ruimte ontstaan waar de medewerkers graag komen voor een uitgebreide lunch. Tevens wordt de ruimte nu gebruikt om met zakelijke klanten te bespreken en voor grote groepspresentaties.

Maatwerk meubilair

Een aantal meubels zijn speciaal ontworpen naar de wens van de klant en op maat gemaakt. Ook de keuken is totaal gerenoveerd. Samen met de nieuwe vloer en het schilderwerk heeft deze bedrijfskantine een flinke verbouwing ondergaan. 

Bouwbegeleiding

Ook een onderdeel van mijn werkzaamheden in dit project is ook de bouwbegeleiding geweest. Om de klant te ontzorgen heb ik het offertetraject op mij genomen, de planning gemaakt en de diverse uitvoerende partijen aangestuurd tijdens de verbouwing.

De opstelling van het meubilair is flexibel en heeft enkel 2 vaste banken. Deze zijn strategisch in de ruimte geplaatst zodat er bij een presentatie van hoog naar laag op het projectiescherm kan worden gekeken. De lampenkappen zorgen voor een speels effect en een zachte sfeerverlichting. De lampen zijn dimbaar en in groepen te schakelen. Er is rekening gehouden met alle elektra en benodigdheden voor de nieuwe beamer en het nieuwe beamer scherm.