Menu

Zolder indeling

Deze grote open zolder in Glane werd alleen gebruikt als opslag voor fietsen, kerstspullen en rommel. Zonder om deze ruimte niet te benutten. Omdat ze ruimte zo groot is hebben we een grote kinderslaapkamer, een logeerkamer én een waskamer kunnen realiseren.

Deze zolderruimte stond in verbinding met een 2e zolder. Een grote grenen trap nam veel ruimte in beslag en beperkte ons in het maken van een nieuwe indeling. Daarom is deze vervangen door een multifunctionele trap + kast. De ruimte onder de trap kan gebruikt worden als kledingkast voor de logeerkamer.

Achter de logeerkamer ligt de waskamer. Omdat ze logeerkamer bijna nooit wordt gebruikt kan de schuifdeur bijna altijd open blijven staan. Is de logeerkamer wel in gebruik dan kan de was netjes achter de deur worden opgeborgen en ligt het niet in het zicht.

De kinderkamer is een erg ruime kamer geworden met veel daglicht. We hebben een leuk extra ‘verstop-hoekje’ gemaakt. Omdat de waskamer een verlaagd plafond kreeg is er boven de waskamer een kleine bergzolder ontstaan. Met een laddertje kan je dan bij deze speelse ruimte komen. Ideaal voor een geheime hut of game-hoek.