Menu

Sooph

Interieurontwerp, verbouwingen, nieuwbouw, meubelontwerp en 3D visualisatie

Wij zijn op zoek naar mensen die niet meer tevreden zijn over hun huis en daar iets aan willen veranderen maar niet precies weten wat en hoe. Ieder mens verandert door zijn leven heen, je krijgt kinderen, ander werk, je smaak verandert, levensstijl. Wij maken een ontwerp dat zich aanpast aan uw huidige situatie. Bijvoorbeeld: u heeft een mooi huis maar nu de kinderen iets ouder zijn blijkt dat u andere behoeftes heeft: een speelkamer, de zithoek afsluitbaar, ruimere leefkeuken, meer opbergruimte, of misschien wel een kantoor aan huis.

In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar de wensen en eisen van mensen en maak deze vervolgens inzichtelijk. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die past bij uw budget. Gaat u nieuwbouwen of een stuk aanbouwen, of alleen intern verbouwen? En misschien kunnen we zelfs met wat kleine aanpassingen al veel bereiken. Wij maken een overzichtelijk ontwerp en plan van aanpak voor een eventuele verbouwing. Dit bespaart u tijd, geld en zorgen, en levert u een huis op dat weer bij u past. 

Sooph issophie hilgerink sooph interieurarchitectuur

Sophie Hilgerink (1988) is in 2010 afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle voor interieurarchitectuur en staat officieel ingeschreven als interieurarchitect bij het architectenregister. In het architectenregister zijn ca. 13.500 architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen en tuin- en landschapsarchitecten ingeschreven. Waarom inschrijven? Met de inschrijving onderscheidt de geregistreerde zich als gekwalificeerde beroepsbeoefenaar, werkgevers en opdrachtgevers kunnen als voorwaarde stellen dat een ontwerper is ingeschreven, voor (internationale) prijsvragen en aanbestedingen kan als voorwaarde worden gesteld dat je staat ingeschreven in het architectenregister, het verrichten van werkzaamheden in andere EU-lidstaten (en veelal ook buiten de EU) is eenvoudiger voor ingeschrevenen.

Sooph omdat

Sooph bedenkt slimme oplossingen voor binnen en buitenruimtes. Ontwerpt niet naar eigen smaak maar luistert naar de wensen en eisen van de klant en puzzelt  vervolgens met eindeloos geduld tot het ontwerp helemaal bij ze past. Daarnaast geeft Sooph Interieurarchitectuur onafhankelijke en deskundige adviezen voor woon- en werkomgevingen. Er kan voor iedere wens en met ieder budget een fasepakket worden samengesteld. Klik hier voor alle onderdelen van het ontwerp.

Sooph brengt uw wensen in kaart, komt met originele ideeën en verrassende alternatieven.  Wij weten wat technisch haalbaar is en hebben contacten met leveranciers en aannemers.  Samen met u komen wij tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen uw budget te realiseren is.

Tevens zijn wij aangesloten bij het Bouw Collectief Twente. logo bouwcollectief twente hengeloBij Bouw Collectief Twente treft u alles onder 1 dak aan. Van ontwerp, tot uitvoering, tot inrichting voor zowel het interieur van uw woning en het exterieur van uw woning zoals buitenschilderwerk of tuinaanleg. De gebundelde kracht van zzp’ers. Bouw Collectief Twente is een uniek concept waarbij u de vruchten plukt van groot worden door klein en flexibel te werken.

Dat kost

Een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u van ons een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Afhankelijk van de locatie rekenen wij een reiskostenvergoeding. Kijk voor een overzicht van de diverse fases en interieur pakketten op: (interne) verbouwing

De uren voor fase II en fase III zijn vooraf niet te bepalen en zijn afhankelijk van het gekozen voorlopig ontwerp. Pas naar afronding van Fase I kan hiervoor een begroting worden gemaakt. Begeleiding van de uitvoering en besprekingen met aannemers e.d. worden indien gewenst op uurbasis en nacalculatie verrekend. Als richtbedrag voor de totale kosten van een interieurarchitect bij een totaalverbouwing kan je 5 tot 10% van de bouwsom aan houden. 

Interesse in een kennismakingsgesprek of een gratis offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@soophinterieur.nl

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis offerte