Sooph

Interieurontwerp, verbouwingen, meubelontwerp en 3D visualisatie

Wij zijn op zoek naar mensen die niet meer tevreden zijn over hun huis en daar iets aan willen veranderen maar niet precies weten wat en hoe. Ieder mens veranderd door zijn leven heen, je krijgt kinderen, ander werk, je smaak veranderd, levensstijl. Wij maken een ontwerp dat zich aanpast aan uw huidige situatie.

Bijvoorbeeld: u heeft mooi huis maar nu de kinderen iets ouder zijn blijkt dat u andere behoeftes heeft: een speelkamer, de zithoek afsluitbaar, ruimere leefkeuken, meer opbergruimte, of misschien wel een kantoor aan huis.

In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar de wensen en eisen van mensen en maak deze vervolgens inzichtelijk. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die past bij uw budget. Dat zou een stuk aanbouwen kunnen zijn of alleen een interne verbouwing? En misschien kunnen we zelfs met wat kleine aanpassingen al veel bereiken.

Wij maken een overzichtelijk ontwerp en plan van aanpak voor een eventuele verbouwing. Dit bespaart u tijd, geld en zorgen, en levert u een huis op dat weer bij u past.

Sooph isSooph interieurarchitectuur sophie hilgerink hengelo

Sophie Hilgerink (1988) interieurarchitect, afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle (2010). Bedenkt slimme oplossingen
voor binnen en buitenruimtes. Ontwerpt niet naar eigen smaak maar luistert naar de wensen en eisen van de klant en puzzelt  vervolgens met eindeloos geduld tot het ontwerp helemaal bij ze past. Daarnaast geeft Sooph Interieurarchitectuur onafhankelijke en deskundige adviezen voor woon- en werkomgevingen. Er kan voor iedere wens en met ieder budget een fasepakket worden samengesteld.

Sooph omdat

Sooph maakt ondubbelzinnige en duidelijke bouwtekeningen voor alle fases van het ontwerp en bouwproces.  Of het nu werktekeningen voor een meubel zijn of bouwkundige tekeningen voor een verbouwing of nieuwbouw.

Sooph brengt uw wensen in kaart, komt met originele ideeën en verrassende alternatieven.  Wij weten wat technisch haalbaar is en hebben contacten met leveranciers en aannemers.  Samen met u komen wij tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen uw budget te realiseren is.

Tevens zijn wij aangesloten bij het Bouw Collectief Twente. logo bouwcollectief twente hengeloBij Bouw Collectief Twente treft u alles onder 1 dak aan. Van ontwerp, tot uitvoering, tot inrichting voor zowel het interieur van uw woning en het exterieur van uw woning zoals buitenschilderwerk of tuinaanleg. De gebundelde kracht van zzp’ers. Bouw Collectief Twente is een uniek concept waarbij u de vruchten plukt van groot worden door klein en flexibel te werken.

Dat kost

Een eerste kennismakingsgesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend. Tevens ontvangt u van ons een gratis offerte voor de werkzaamheden van de verschillende fases. Afhankelijk van de locatie rekenen wij een reiskostenvergoeding. Kijk voor een overzicht van de diverse fases en interieur pakketten op: (interne) verbouwing

De uren voor fase II en fase III zijn vooraf niet te bepalen en zijn afhankelijk van het gekozen voorlopig ontwerp. Pas naar afronding van Fase I kan hiervoor een begroting worden gemaakt. Begeleiding van de uitvoering en besprekingen met aannemers e.d. worden indien gewenst op uurbasis en nacalculatie verrekend. Als richtbedrag voor de totale kosten van een interieurarchitect bij een totaalverbouwing kan je 5 tot 10% van de bouwsom aan houden. 

Interesse in een kennismakingsgesprek of een gratis offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@soophinterieur.nl

Vrijblijvend kennismaken?

Please Post Your Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.