Menu

Nieuwbouw Hengelo

Luxe, moderne woning. Een onderhoudsvrij huis van alle gemakken voorzien. Combinatie van moderne materialen en de vriendelijke touch van de natuur

Voor het nieuwbouw woonhuis aan de Willem de kooningstraat in Hengelo is een mooi plan gemaakt door Fons. Echter waren er nog
veel keuzes te maken qua afwerking voor het interieur en de exacte positionering van de functies. Ook moest er nog gezocht worden naar een sfeer en stijl van het interieur die aansluit bij het karakter van de architectuur.

We hebben samen met de klant alle ruimtes opnieuw onder de loep genomen en geschoven met wanden en functies. Soms maken kleine aanpassingen een enorm verschil. Zo hebben we een aparte kinderhoek weten te realiseren, de indeling van de woonkeuken en bijkeuken geoptimaliseerd en een unieke badkamer ontworpen. In de kinderkamers is gedacht aan inbouwkasten, de badkamer is van alle gemakken voorzien en de master bedroom heeft een prachtige inloopkast als roomdivider achter het bed.

Heerlijk, zorgeloos wonen. Aan werkelijk alles is gedacht. Dit zorgt er nu voor dat we hier heerlijk kunnen wonen, weinig onderhoud hebben en alle ruimtes optimaal afgestemd zijn op onze manier van wonen en leven. Zaken als goede akoestiek merk je pas als je er woont. Het is een verademing om voor alle ontwerp-, installatietechnische- en bouwonderdelen 1 aanspreekpunt te hebben!” – MARTIJN & ANKE over Fons one stop shop.

Buiten de luxe slaapkamers op de eerste verdieping bevind zich in de kelder een ware ontspanningsruimte met sauna, gym, patio en extra logeerkamers.