Menu

Kastenwand rondom raam

Heb je een huis met veel ramen, dan weet je dat het lastig kan zijn opbergruimte te creëren. Je hebt namelijk weinig muren over om een grote handige kast tegen te zetten. Gebruik daarom de ruimte rond de ramen optimaal door bijvoorbeeld een open kast rondom het raam te plaatsen.

Ook een laag opbergmeubel onder de ramen is een goed idee. Je hebt niet alleen meer plek voor je spullen, maar met een paar kussens erop creëer je zo in een handomdraai ook een fijne bank.

In dit huis in Zwolle hebben we tevens de radiator in de kast verwerkt. Om de radiator genoeg ruimte te geven om warme lucht te circuleren hebben we in het bovendek een sleuf gemaakt. Ook is er veel ruimte rondom de tijdschrift-schappen. Deze schappen zijn makkelijk te verwijderen indien de radiator onderhoud nodig heeft. De radiator buizen zitten verstopt achter de linker boekenkast.

De kast is op maat gemaakt en daardoor helemaal naar de wens van de klant gevormd. Ook een kast op maat laten maken? kijk dan op maatwerk meubilair