Menu

Online spreekuur

Sluit uw interieur niet helemaal meer aan bij uw wensen en eisen dan adviseren wij u graag! Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden van uw woning en u te adviseren op het gebied van verbouwen, een nieuwe indeling, verlichting en elektra en maatwerk interieur.

online-spreekuur

Wilt u graag zelf aan de slag met aanpassingen aan uw woning maar heeft u geen flauw idee waar te beginnen en hoe een en ander aan te pakken? Een online spreekuur is dan dé oplossing. In een videobespreking van 60 minuten luister ik naar uw wensen en eisen van geef antwoorden op al uw vragen over mogelijke verbouwingsplannen of aanpassingen aan het interieur. Ontvang mondeling advies over uw interieurvraag. Ook krijgt u veel ideeën en tips waarmee u vervolgens zelf aan de slag kunt. Een brainstormsessie van 60 minuten kost €195 incl. btw*

Heeft u een plattegrond van uw woonhuis bijv. een bouwtekening of een Funda plattegrond? Houd deze dan bij de hand tijdens het online spreekuur. Heeft u na dit gesprek behoefte aan meer advies, tekeningen of begeleiding? Wij maken voor u gratis een offerte voor de vervolgwerkzaamheden opgebouwd in verschillende fases. *Voor meer informatie of een offerte op maat neem vrijblijvend contact op.

Maak snel een afspraak voor een online spreekuur en ga aan de slag!