Menu

Bedrijfskantine Neede

In Neede bevind zich het kantoor van NKI leidingsystemen. NKI is een familiebedrijf en heeft veel mensen in dienst die uit de omgeving komen. Daarom was het voor hen erg belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren. Als je bij NKI werkt heb je altijd genoeg tijd om tussen de middag thuis met je eigen gezin te eten of op de zaak te blijven en rustig te lunchen. De oude kantine was inpandig en had geen ramen. Bovendien werd hij te klein en was hij verouderd.

Op de 1e verd. zijn een oude opslagruimte en een deel van het magazijn samengevoegd tot nieuwe kantine. Ik heb NKI mogen helpen de verbouwing te realiseren door het plan uit te werken in 2D plattegronden en 3D beelden. Hierbij hebben we gekeken naar een nieuwe indeling, verlichtingsplan, uitwerken maatwerk onderdelen en kleur- en meubeladvies.

Omdat er nu veel meer ruimte is werd het mogelijk om ook een deel in te richten tot lounge en een flexibele spreekruimte met gordijn. Ook is er een aparte douche en toiletgroep gekomen om fietsen naar het werk te stimuleren. Voor de grote presentaties en bedrijfsfeesten is het mogelijk om met een grote groep bijeen te komen en samen een presentatie te bekijken op het scherm. Het maatwerk podium bied nog eens 7 extra zitplekken. Maar door de lange wandbank en sfeervolle verlichting is de ruimte ook voor een kleinere groep toch knus.

De kantine heeft een grote keuken gekregen waarbij uitgebreid geluncht kan worden met pannenkoeken en een eitje. Het is nu ook mogelijk om gezamenlijk een vrijdagmiddag borrel te houden of uitgebreid te dineren. In de buitengevel hebben we een nieuwe loopdeur gemaakt. Hopelijk is voor de zomer het nieuwe dakterras ook helemaal klaar en kan er ook buiten genoten worden van het uurtje pauze.