Menu

Bedrijfskantine Hengelo

Ter Wengel Bedrijfsdiensten is een jong en dynamisch bedrijf met een frisse kijk op dienstverlening. Ter Wengel Bedrijfsdiensten is o.a. in te schakelen voor schoonmaken en/of het ontruimen van woningen, bedrijfsruimten en winkelpanden.

De bestaande bedrijfsruimte was eerder een opslag ruimte dan een kantine te noemen. De ruimte was donker en hokkerig. Er stond enkel een grote stamtafel in en ergens in de hoek stond een oude bruin café bar. Het kantoor was te klein en had geen zicht op de entree. De ruimte was niet erg aantrekkelijk en nodigt niet uit om met klanten te gaan zitten.

We hebben samen de plattegrond bekeken en besloten alle kleine hokjes te slopen en een grote ruimte te creëren van voor naar achter. Nu er aan beide zijdes een raam zit is de ruimte veel lichter geworden. Ook hebben we het zwarte plafond vervangen door een wit systeemplafond. Het kantoor is verplaatst naar de oude café ruimte. De ruimte is gepersonaliseerd met een leuke bibliotheek wandprint. Alleen de nieuwe deur komt later nog. Er was ook behoefte aan een aparte spreekkamer voor overleg momenten. Aan de voorzijde bij de karakteristieke schuurdeuren hebben we een glaswand geplaatst waardoor het licht niet weg genomen zou worden uit de rest van de kantine.

In de kantine is nu een grote pantry gekomen. Hierdoor nodigt de ruimte nu uit om gezamenlijk te eten of borrels te houden. Het toilet is opgeknapt en er is een ruimte voor de jongens om hun kleding te wassen. De voetbaltafel maakt het geheel af. Even ontspannen na het werk en samen borrelen brengt de groep dichter bij elkaar.

Fotografie: Alex Mesquita