Menu

Interne verbouwing kantoor

Vrest is een bedrijf dat een online platform biedt voor het ondersteunen van zorgorganisaties. Dit doen zij onder andere door het efficiënt genereren van relevante en gevalideerde informatie of het beschikbaar maken van informatie uit andere gekoppelde databases. Ook hebben zij een eigen Vrest App waarin zorgprofessionals een mobiel portfolio kunnen beheren.

Vrest wilde gaan verhuizen naar een nieuw kantoorpand bij de haven in Enschede. Alleen was dit bedrijfspand niet erg aantrekkelijk en van binnen nog niet geschikt als kantoorruimte. Vrest wilde inzetten op groei en daarom extra werkplekken creëren. Ook was er nog geen pantry, vergaderruimte en entree.

Om het personeel enthousiast te krijgen voor deze verhuizing naar dit nieuwe pand hebben we een workshop gehouden. We hebben 2 plannen gepresenteerd in plattegrond, 3D plaatjes en sfeerbeelden voor de nieuwe indeling en uitstraling. Daarna hebben we het personeel gevraagd actief mee te denken over afwerking, kleuren, en uitstraling. Dit konden zij doen door post-it’s te plakken bij hun favoriete onderdeel.

De voorkeur van de meerderheid ging duidelijk uit naar een industriële uitstraling met de herkenbare kleuren van het nieuwe logo (oranje) en een huiselijke sfeer. Elk kantoor heeft ook een eigen fotowand gekregen, met een foto die zij zelf hebben uitgezocht. Hierdoor is het kantoor een beetje van iedereen geworden maar toch een geheel.

Mede mogelijk gemaakt door: Uitvoering – Seebregts Timmerwerken. Stamtafel geleverd door Twenteparket. Visuals door Cassign Maatwerk interieur door P&P keuken en interieur. Maatwerk banken: Meubel maatwerk company