Menu

Nieuwe aanbouw woonkeuken

Dit woonhuis in Almelo had een erg kleine keuken en was vrij donker ter plaatse van de eethoek. Deze mensen wilden graag een ruime leefkeuken met een groot kookeiland. Zij hebben ervoor gekozen om de begane grond uit te bouwen in de stijl van het bestaande jaren ’30 woonhuis met mooie glas-in-lood details en een hoog plafond.

In de woonkeuken staat een hoge statafel met barkrukken en een gezellige kachel. De eethoek is op dezelfde plek gebleven alleen nu met een open verbinding naar de woonkeuken. Door de nieuwe lichtstraat in de keuken is de eethoek zelfs iets lichter geworden. De oorspronkelijke keuken is nu aangepast tot bijkeuken met plek voor de wasmachine en droger.

Door de uitbouw heeft de master bedroom een extra groot dakterras gekregen. Hier kunnen ze straks lekker genieten van de laatste zonnestralen van de dag.

Uitvoering door JD bouwgroep Tubbergen Fotografie: Stefan van Vlijmen