Menu

Interne verbouwing woonhuis

Voor dit echtpaar in Hengelo heb ik een ontwerp gemaakt voor de gehele beganegrond. Zij wilden graag de rest van hun leven in dit huis blijven wonen. Daarom zijn er een paar ingrijpende aanpassingen aan het huis gedaan:

  • De badkamer is verplaats en naast de slaapkamer gepositioneerd.
  • De badkamer en toilet zijn leensloop bestendig gemaakt. 
  • Het nieuwe toilet hebben we extra breed gemaakt zodat er ruimte is voor een rollator. 
  • In de oorspronkelijke garage is een inloopkast gekomen met make-up hoek.

Daarnaast is ook de keuken rigoureus onder handen genomen en in oppervlakte verdubbeld. We hebben aanpassingen gemaakt in de routing en een aantal deuren verwijderd. Ook de gevel is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde aangepast op de nieuwe indeling. 

Al met al heeft dit huis een complete make-over gehad.