Menu

1.5 meter uitbouw, een wereld van verschil.

Brandschade aan de achtergevel van het huis was de aanleiding om eens kritisch te kijken naar een nieuwe indeling van de bijkeuken, keuken en eetkamer. Dit was het moment om te denken aan een verbouwing. Maar hoeveel er bij gebouwd moest worden of aan welke kant bleek nog lastig.

De huidige bijkeuken werd gebruikt als berging en was vooral erg rommelig. Er was vraag naar een extra ‘relaxt’ ruimte voor de kinderen en een grote leefkeuken. De bijkeuken en garage konden opnieuw worden verdeeld. Zo hebben we met een aanbouw van 1.5 meter aan de keuken, en een aanbouw van 1.5 meter aan de oude bijkeuken een enorm verschil gemaakt.

Door een groot kookeiland te plaatsen op de plek waar eerst een hoekkeuken stond is de woonkeuken veel gezelliger en oogt veel groter. De nieuwe tegelvloer verbind de woonkamer met de keuken. Het interieur is nu helemaal een geheel geworden doordat de haard ook is vervangen door een moderne gashaard met plateau.

Uitvoering door Boerkamp bouw. Gerealiseerd: mei 2019.